Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Εκπληκτικό Διαμέρισμα στο Παρίσι

ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 1

Και ξεκινάμε τη νέα χρονιά με αυτό το υπέροχο σπίτι στο Παρίσι, όπως παρουσιάστηκε στο ELLE DECOR. Ένα εκπληκτικό διαμέρισμα του 1860 αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο χάρη στο Δανό designer Klavs Rosenfalck που το ερωτεύτηκε όταν το είδε πρώτη φορά το 2008. 


ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 3

Ακατοίκητο από το 1963, δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση όσο κι αν διατηρούσε την αρχική του αρχιτεκτονική.  Για να το διακοσμήσει χρησιμοποίησε πινελιές μοντερνισμού χαρίζοντας του γοητεία και αστική glamour διάθεση. Έπιπλα vintage, κομμάτια γνωστών δημιουργών συνθέτουν μαζί με την υπέροχη αρχιτεκτονική τους διαμερίσματος ένα εκλεκτικιστικό παράδεισο! 


ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 4

Το διαμέρισμα χρειάστηκε εξ'ολοκλήρου ανακαίνιση, από πατώματα και τοίχους μέχρι και υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, που σε αρκετά σημεία τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά. 

ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 5

ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 6

Ο Rosenfalck προσπάθησε να σπάσει την υπερβολική γεωμετρικότητα της διακόσμησης τοίχων και δαπέδων χρησιμοποιώντας έπιπλα με καμπύλες. 

ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 7

Ειδικά στους χώρους πιο καθημερινής χρήσης σκοπός του ήταν να "προσγειώσει" την υπερβολικά επιβλητική αίσθηση των χώρων και να τους κάνει περισσότερο χρηστικούς και άνετους.

ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 8

ELLE DECOR Return to Form A Modern Paris Apartment 2

spotted on nicety.livejournal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...