Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

O Παράδεισος Tων Macaroons




Κάπως έτσι φαντάζομαι τον παράδεισο. Ένα κατάλευκο ονειρικό χώρο γεμάτο υπέροχα γλυκά που σε κάνουν να επικοινωνείς με το Θείο! Κι εγώ να φορώ Burberry. Ω ναι ....όποιος έχει δοκιμάσει τα ονειρεμένα macaroons αντιλαμβάνεται ότι είναι αγγελικά πλασμένα. Και για να το χοντρύνουμε περισσότερο αν είχα αναλάβει εγώ το σχεδιασμό αυτού του ηδονικού καταστήματος θα φρόντιζα οι υπάλληλοι να κυκλοφορούν με λευκές φτερούγες!!! 


Theurel and Thomas patisserie

Πόσο έξυπνη ιδέα ήταν να αναδείξεις τα χρωματιστά γλυκίσματα σε ένα κατάλευκο χώρο? Πρόκειται για το ζαχαροπλαστείο Theurel & Thomas στο San Pedro του Mexico. Η διακόσμηση κλασική με τη boiserie του και τα ούλα του βαμμένα σε αστραφτερό λευκό δια χειρός του γραφείου Anagrama. Συγχαρητήρια αδέρφια ... χάρμα το μαγαζάκι! Και να θες δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από τα γλυκά και το κόβω κομματάκι δύσκολο να φεύγεις από κει με άδεια χέρια.


Theurel and Thomas patisserie

Οι Theurel & Thomas ειδικεύονται στα macaroons, ίσως το πιο δημοφιλές γαλλικό γλυκό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Φτιαγμένα από μαρέγκα, σκόνη αμυγδάλου και ζάχαρη είναι διάσημα για την εθιστική τους γεύση. Δεν πιστεύω να μην τα έχετε δοκιμάσει? 


Theurel and Thomas patisserie

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, από τη διακόσμηση του χώρου, μέχρι τη συσκευασία της αμβροσίας και τη στολή του προσωπικού. 

Theurel and Thomas patisserie

Και το παραμικρό αντικείμενο είναι προσεχτικά επιλεγμένο, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ο συνδυασμός καλού σχεδιασμού και καλού φαγητού είναι απλά εκρηκτικός! 

Theurel and Thomas patisserie

Theurel and Thomas patisserie


Theurel and Thomas patisserie

via yatzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...