Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Το Κουκλόσπιτο Του Αρχιτέκτονα

The Emerson Dollhouse by Brinca Dada
design-milk

Ποιός δεν είχε όνειρο ως παιδί ένα κουκλόσπιτο? Τα λάτρευα ως πιτσιρίκα και τα αγαπώ ακόμα αν και η πλησιέστερη εκδοχή που είχα ποτέ ήταν τα σπίτια playmobil. Ούτε καν εκείνα τα απίθανα τριώροφα βικτωριανά κουκλόσπιτα της σειράς που λιγουρεύομαι όπου τα δω ακόμα και σήμερα. Όμως πλέον κυκλοφορούν σε πιο μοντέρνες εκδοχές, όπως αυτό της Νεουορκέζικης φίρμας  brinca dada των Doug Rollins και Tim Boyle. Καμμιά σχέση με τα κουκλόσπιτα που ξέρουμε. 
The Emerson Dollhouse by Brinca Dada
design-milk
Δεν διαθέτει απλά συλλέκτες ηλιακής ενέργειας στην σκεπή αλλά και γωνίες από υαλοπετάσματα, τζάκι μινιμαλιστικό από πέτρα, ξύλινα δάπεδα και φωτισμό με LED. Κατασκευασμένο από ξύλο και ακρυλικό υαλί είναι σε κλίμακα 1:12, βαμμένο με μη τοξικές βαφές άνευ μολύβδου. Τυχερές κουκλίτσες!!!  
The Emerson Dollhouse by Brinca Dada
design-milk
Και φυσικά συνοδεύονται από την κατάλληλη επίπλωση. Κι όχι ότι να'ναι! Έπιπλα που θα ζηλεύαμε κι εμείς για το σπίτι μας! 

1 σχόλιο:

  1. Βερονίκη μου καλως σε βρήκα!!!!Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου!!!Στη ανάρτηση της Ρένας είδα πως οι δυό μας ανταλάσουμε δωράκια.Στείλε μου τα στοιχεία σου στο e-mail:ireneflo19@hotmail.com για να σου στείλω το δωράκι σου !!Ελπίζω να σου αρέσει Το βάζο που έφτιαξα .Το δικόσου είναι τέλειο !!!Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...