Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βουκολικός Γάμος



Τώρα με την κρίση να καλπάζει σαν τους ιππότες της Αποκάλυψης ξεχάστε τους γάμους στα κτήματα. Αχυρώνα και ευχαριστώ να λέμε! Ειδικά όσοι ζείτε στην επαρχία που έχετε την τύχη να διαθέτετε τέτοιες εγκαταστάσεις πλησίον σας πάρτε ιδέες και διοργανώστε αξέχαστους γάμους κοντά στη φύση. Καλύτερα είναι τα ψιλομύτικα κτήματα στα βόρεια προάστια? Στου μπάρμπα Μήτσου την αχυρώνα να περάσετε φίνα και φθηνά γλεντοκοπώντας μέχρι πρωίας!





Στήστε τέντες, στρώστε τραπέζια και στολίστε! Είναι τόσο όμορφη η φύση που δεν θέλει πολλά πολλά. Σου προσφέρει το ωραιότερο φόντο για φωτογραφίες!

Image #370845




Οικονομία στα καθίσματα, με μερικά δεμάτια σανό έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το πορτοφόλι γεμάτο (λέμε τώρα!).



                          Κάτι παλικάρια σαν τα ψηλά βουνά που βγάζει η επαρχία!





                              Ντεκόρ απλό, ευρηματικό χωρίς περιττά φτιασιδώματα!



Δείξτε το μεράκι σας στο στρώσιμο του τραπεζιού . Α όλα κι όλα, ένα επίσημο στολισματάκι θα το κάνουμε να κάνει κι ενδιαφέρον contrast με τις αχυρόμπαλες.





















Image #370832








Και φυσικά θα φροντίσετε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για τις ιδιότητες και τα χαρίσματα των αιγοπροβάτων (εν προκειμένω alpaca) που εκτρέφετε για να είναι και ενημερωτική η εκδρομή. Να χαρούν και τα ζωντανά με τη χαρά σας!



                                              Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!



via style me pretty


by Melissa Robotti Photography

1 σχόλιο:

  1. Καλά....μιλάμε έπεσα ξερή από το γέλιο. Είσαι τρομερή κορίτσι μου. Ααααα....θα σε κολλήσω στο μπλογκάκι μου για να μη χάνω ανάρτηση. Φιλιά πολλά και συνέχισε έτσι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...