Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ένα Φευγάτο Σπίτι Στο Notting Hill

Το desire to inspire παρουσίασε ένα υπέροχο σπίτι που πωλείται από την Domus Nova, μια εταιρεία που διαχειρίζεται μερικές από τις πιο καταπληκτικές κατοικίες στο Λονδίνο.  Ένας θαυμάσιος συνδυασμός μοντέρνου με κλασσικό και vintage, με έντονα χρώματα και πολύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές επιλογές. Διαπιστώνω ότι πρέπει να έχει διακοσμηθεί από την Αbigail Αhern καθώς βλέπω φωτογραφίες του σπιτιού στο site της και ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο!  




Οι τοίχοι και οι οροφές είναι βαμμένα γκρί ενώ τα ξύλινα πατώματα μαύρα. Το χρώμα παίζει στα διακοσμητικά αντικείμενα και τα υφάσματα, ενώ ο floral γωνιακός καναπές αποτελεί μια τολμηρή επιλογή.



Το κλασικό τζάκι φιλοξενεί μια συλλογή από πολύχρωμα γυάλινα δοχεία και μια ετερόκλητη έγχρωμη φωτογραφία από κάποιο εξωτικό προορισμό. Δίπλα τα μεγάλα ψάθινα φωτιστικά.



Στο καθιστικό γίνεται πάρτυ χρωμάτων με λουλουδάτα μοτίβα στα υφάσματα και ρίγες στον τοίχο. Τι εύκολη και καταπληκτική ιδέα για να υιοθετήσει κανείς! Στα ράφια συλλογές κεραμικών δοχείων.




         Η τραπεζαρία απλά δεν παίζεται! Απίστευτα διασκεδαστική...εντελώς το στυλ της Abigail. 




          Στην κρεββατοκάμαρα κυρίαρχο ρόλο έχουν τα υφάσματα και το πολύ ενδιαφέρον χαλί.




Το μπάνιο ροζ κλασσικό με πληθωρική καλλιτεχνική επέμβαση το πολύπτυχο ζωγραφικό έργο πάνω από τη μπανιέρα.




                           Δείτε κι άλλες φωτογραφίες στο desire to inspire



2 σχόλια:

  1. Και εκεί που λέω οτι η επιθυμία μου να μείνω σε ένα τέτοιο σπίτι στο Λονδίνο έχει 'κοιμηθεί'...όλο και κάτι τέτοιο εμφανίζεται και με τρελαίνει!!!!!Καλώς σε βρήκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kι εγω λατρεύω τα λονδρέζικα σπίτια! Έχουν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Καλως μας βρήκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...