Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η Charlotte Mann Ζωγραφίζει Τους Τοίχους



Το  freshome παρουσίασε την εντυπωσιακή δουλειά της Βρετανής καλλιτέχνιδος Charlotte Mann, το έργο της οποίας της χάρισε σημαντική διάκριση  στα British Design Awards του 2009. Η αστείρευτη δημιουργικότητά της βρίσκει διέξοδο στους τοίχους εκφράζοντας πράγματα που δεν χωρούν σε ένα καμβά. 




Τόσο ρεαλιστική η δουλειά της που μερικές φορές δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τι είναι πραγματικό (δηλαδή τρισδιάστατο) και τι όχι!




Χρησιμοποιώντας μία ασπρόμαυρη παλέττα κι έναν απλό μαύρο μαρκαδόρο και δουλεύοντας σε κλίμακα 1:1, η Charlotte δημιουργεί αστικές απεικονίσεις της σύγχρονης ζωής. Η λεπτομέρειά τους είναι απίστευτη!




Οι ιδέες της παίρνουν σάρκα με πολλά διαφορετικά μέσα, όπως η μόδα, το styling, η εικονογράφηση. Έχει συνεργαστεί με  fashion designers στο παρελθόν, ενώ το 2010 συνεργάστηκε με τον φίλο της Peter Jensen για την collection του γεγονός που πυροδότησε το ενδιαφέρον του κόσμου για τη δουλειά της. 


        Ζωγραφική με μαύρο μαρκαδόρο σε βιτρίνα καταστήματος.


Η ίδια δηλώνει πως τη συναρπάζει το παράδοξο της απόπειρας απεικόνισης ενός περιβάλλοντος με βάθος, σε πραγματική κλίμακα χρησιμοποιώντας μόνο δύο διαστάσεις. 





 
                                       Σας μπήκαν ιδέες?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...